۱۴۰۰/۱۲/۲۴
آشنایی با دوره‌ی فراگیر ارشد دانشگاه آزاد

پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد به روش‌های مختلفی از جمله با کنکور، بر اساس سوابق تحصیلی و فراگیر امکان پذیر است.

در دوره‌ی فراگیر، دانشجو ابتدا بدون آزمون وارد رشته مورد نظر خود می‌شود و پس از گذراندن یک ترم تحصیلی و مطالعه‌ی منابع دروس همان ترم، در آزمون فراگیر دانشگاه خود شرکت می‌کند و در صورت کسب حدنصاب لازم، به دانشجوی رسمی تغییر وضعیت داده و در ترم دوم ادامه‌ تحصیل می‌دهد.

دانشگاه آزاد برای اولین بار است که قصد برگزاری دوره‌ی فراگیر را دارد. تا پیش از این دانشگاه پیام نور از این شیوه استفاده می‌کرد. مدرک کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد، در پذیرش از طریق کنکور و از طریق آزمون فراگیر تفاوتی نداره.

کلیه شرایط و ضوابط این آزمون به همراه لیست رشته‌‌محل‌های موجود، در دفترچه راهنمایی که در زمان آغاز فرایند ثبت نام بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد، قابل مشاهده است.

ثبت نام دوره ارشد فراگیر دانشگاه آزاد از دوشنبه ۲۳ اسفند در سایت sanjesh.org آغاز می‌شود. در این دوره تعداد ۱۵۷ رشته گرایش در قالب ۳۹۴۸ رشته‌محل دانشگاهی پذیرش دارند.

توضیحات مختصر پذیرش دوره فراگیر :

متقاضی در سایت سازمان سنجش ثبت نام می‌کند.

توسط سازمان سنجش در تیرماه 1401، از 4 عنوان درس که منابع آن در دفترچه مشخص است ازمون برگزار می‌شود.

اگر دانشجو حداقل در یکی از دروس، حداقل نمره قبولی را هم کسب کند بعنوان دانشجو در نیمسال اول مهر 1401 به واحد معرفی میشود.

دروسی را که حداقل نمره قبولی را گرفته است بعنوان واحدهای پذیرفته شده برای ترم اول پذیرفته می‌شود.

از این به بعد مشابه سایر دانشجویان می باشد و بقیه واحدهای درسی را در داخل واحد با اساتید خودمان می گذراند.

از لحاظ شهریه و اعتبار مدرک، تفاوتی بین فراگیر با پذیرش بر اساس آزمون نیست.

توجه: پذیرش فراگیر در دانشگاه ازاد مشابه پیام نور است و مجری هر دو سازمان سنجش هست.

دانشجویانی که تا 31 شهریور 1401 فارغ التحصیل شوند می توانند شرکت کنند.

فارغ التحصیلان مقطع ارشد دوره فراگیر هم میتوانند در آزمون دکتری شرکت کنند و تفاوتی با سایر دانشجویان ندارند.

اطلاعيه شرايط و ضوابط، تاريخ و نحوه ثبت نام كارشناسی ارشد فراگير دانشگاه آزاد سال ۱۴۰۱ (نوبت اول(

ثبت‌نام دوره‌ی فراگیر ارشد دانشگاه آزاد از طريق سایت سازمان سنجش از دوشنبه ۲۳ اسفند تا شنبه ۲۸ اسفند خواهد بود. متقاضيانی كه دارای شرايط زیر هستند، می‌توانند در آزمون ثبت‌نام کنند.

شرايط ثبت‌نام:

هر متقاضی می‌تواند در يک كدرشته‌ امتحانی ثبت‌نام‌ و در آزمون مربوط شركت‌ نمايد. دفترچه راهنمای ثبت نام همزمان با شروع ثبت نام در دسترس خواهد بود.

متقاضیان لازم است كه ابتدا دفترچه راهنمای ثبت‌نام را مطالعه نموده و در صورت واجد شرايط بودن به سایت sanjesh.org  مراجعه و نسبت به پرداخت هزينه خريد كارت اعتباری ثبت‌نام اقدام كنند و سپس مراحل بعدی را به انجام برسانند.

مراحل ثبت نام:

*مراجعه به سایت سازمان سنجش و تهيه كارت اعتباری ثبت‌نام (سريال ۱۲ رقمی) و دريافت دفترچه راهنمای ثبت‌نام.

*تهيه فايل عكس اسكن شده متقاضی بر اساس توضيحات مندرج در دفترچه راهنمای ثبت‌نام.

*آماده نمودن مدارک و اطلاعات مورد نياز براي ثبت‌نام.

*خريد كارت اعتباري ثبت‌نام به مبلغ 1.320.000 ريال از سامانه خرید کارت اعتباری در سایت سازمان سنجش.

*پرداخت هزینه خدمات ارسال پيام كوتاه به متقاضیان به مبلغ 12.000 ريال.

زمان توزيع كارت اينترنتی و محل آزمون:

براساس برنامه زمانی پيش‌بينی شده، این آزمون در روز جمعه ۲۴ تیر ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.

متقاضیان لازم است كه از روز سه‌شنبه ۲۱ تیر لغايت روز پنج‌شنبه ۲۳ تیر با مراجعه به درگاه سازمان سنجش نسبت به تهيه پرينت كارت و راهنمای شركت در آزمون اقدام نمايند.

محل آزمون بر اساس استان و شهرستان انتخابی مندرج در بند ۲۸ تقاضانامه تعيين می‌گردد. متقاضیان با مراجعه به جدول شماره ۶ دفترچه راهنمای ثبت‌نام و درج كد مربوط به استان و شهر مورد نظر در تقاضا نامه ثبت نام اقدام نمایند

6.0.2.0
    V6.0.2.0