۱۴۰۰/۰۹/۰۶
مسئول گزینش دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه معرفی شد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از امیدیه، مراسم تکریم و معارفه مسئولان گزینش قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه با حضور سیداحمد موسوی و سیروس دودیان‌زاده از مسئولان گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان برگزار و با قدردانی از تلاش حسین ربیعی‌فر مسئول سابق گزینش این واحد دانشگاهی، محمد کنارودی به‌عنوان مسئول گزینش واحد امیدیه معرفی شد.

شغل گزینش را بسیار حساس و مهم است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه در این مراسم شغل گزینش را بسیار حساس و مهم برشمرد و اظهار کرد: با توجه به حساسیت موضوع گزینش و با احترام به حق‌وحقوق کارکنان دانشگاه، لازم است قوانین مربوط به این پست حساس مانند گذشته رعایت شود؛ زیرا در حوزه گزینش با حق‌وحقوق نظام و مردم سروکار داریم و باید مراقب باشیم که در این راه خطیر حق ناحق نشود.

حامد محقق‌نیا تأکید کرد: مسئولان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه باید از افراد سالم، اهل علم و انقلابی انتخاب شوند تا لطمه‌ای به اهداف دانشگاه وارد نشود؛ بنابراین افراد نااهل و ناسالم نباید وارد این مجموعه شوند.

وی افزود: امانت‌دار نظام و مردم در دانشگاه آزاد اسلامی هستیم. باید بدانیم که در این حوزه مسئولیت‌های خطیری داریم و برای همه اعمال و اقدامات خود در نزد پروردگار بازخواست خواهیم شد.

سیداحمد موسوی مدیر گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان نیز گفت: باید در انتخاب افراد برای تصدی سمت‌ها بر اساس معیارهای اسلامی و آموزه‌های دینی عمل کنیم و اگر در این راه گام برداریم به‌عنوان وظیفه آن کار را انجام داده و به سرانجام رسانده‌ایم. امیدواریم با حضور مسئول جدید گزینش کماکان شاهد محیطی آرام در دانشگاه باشیم؛ زیرا تکریم ارباب‌رجوع و حفظ حرمت کارکنان از اولویت‌های کاری این حوزه است.

6.0.2.0
    V6.0.2.0