۱۴۰۰/۰۹/۰۳
برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه؛ جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدیدتمام مقاطع تحصیلی با حضور هیات رئیسه واحد بصورت مجازی برگزار گردید. در ابتدای مراسم دکتر حامد محقق نیا رئیس واحد دانشگاهی ضمن خیر مقدم  به دانشجویان جدید الورود گفت: ما با توجه به تعهد و همت دانشجویان به آینده ایران در عرصه های بین المللي بسیار خوش بینیم. شما دانشجویان عزیز، آینده سازان مملکت ایران اسلامی هستید،  بنابراین در کنار درس خواندن،  یک تخصص و مهارت خاصی یاد بگیرید،  زمان را دریابید و اثر گذار باشید تا برای جامعه ی خود مفید واقع شوید. ما در کشور جمهوری اسلامی ایران به منابع و نیروی انسانی متخصص  خود می بالیم.

رئیس دانشگاه امیدیه در ادامه افزود: سرمایه ی هر کشور منابع انسانی کار آمد آن است، افرادی که در رشته های مختلف می توانند تخصص داشته باشند و سر آمد باشند، بسیاری از نوابغ ایران دوران طفولیت و تحصیل  خود را در مناطق کم برخوردار بوده اند و این یعنی خواستن و خواستن توانستن است.

در ادامه جلسه دکترجابر محمد موسایی، معاون اداری و مالی واحد دانشگاهی ضمن تشریح مسائل مربوط به پرداخت شهریه و معرفی وامها و اعتبارات دانشجویی عنوان کرد، که سعی داریم با تخصیص اعتبارات و پرداخت وام شهریه به دانشجویان هیچ دانشجویی به خاطر مشکل مالی از درس و دانشگاه فاصله نگیرد.

در ادامه این مراسم دکتر محمدرضا اصغری گنجه، معاون علمی واحد دانشگاهی گفت: حضور در دانشگاه،  قطعاً اتفاق مهمی است که زندگی و آینده شما را با آثار مثبت فراوانی همراه خواهد ساخت‌؛ لذا قدر این لحظات و این سال ها را بدانید و حداکثر تلاش خود را برای دستیابی به موفقیت های علمی به کار گیرید.

معاون علمی واحد امیدیه در پایان افزود: باید دانشگاه ها به سمت دانشگاه های کارآفرین پیش روند و ازدانشجویان درخواست کرد ایده هایی که منجر به اشتغال و ایجاد فضای کاری جدید می شود را ارائه نمایند.

در پایان مراسم کاظم کرد رئیس دفتر فرهنگ اسلامی واحد به معرفی امور فرهنگی پرداختند و دانشگاه را یکی از کلیدی ترین نهادهای دنیای جدید دانستند. و در ادامه افزود: وظیفه ی حوزه ی دانشجویی و فرهنگی ارائه ی خدمات مناسب و ایجاد محیط امن برای دانشجویان است و خواستار مشارکت حداکثری دانشجویان در مسائل فرهنگی واحد دانشگاهی شد.

6.0.2.0
    V6.0.2.0