۱۴۰۰/۰۵/۱۱
دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه در رشته های كارشناسی ارشد (استعدادهای درخشان) بدون آزمون دانشجو می پذیرد

شرایط ثبت نام در دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه

۱- دارا بودن معدل کل حداقل ۱۶ در دوره کارشناسی.( فارغ التحصیل شدن در مقطع کارشناسی با معدل ۱۶ )

۲- فقط فارغ التحصیلان سال ۱۳۹۷ به بعد امکان ثبت نام در دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی را دارند.

۳- رعایت هم نامی و تجانس گروه عمده تحصیلی رشته مقطع کارشناسی با رشته مورد تقاضا در مقطع کارشناسی ارشد صرفا جهت ثبت نام در دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد الزامی است.

۴- دانش آموختگان ممتاز سایر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور( پیام نور، علمی کاربردی، دوره های روزانه و شبانه دولتی، موسسات غیرانتفاعی ) علاوه بر ممتازین دانشگاه آزاد اسلامی امکان ثبت نام در دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی را به شرط دارا بودن شرایط مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام  و بندهای ۱ تا ۳ مندرج در این اطلاعیه دارند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه با شرایط فوق در رشته های کارشناسی ارشد(استعدادهای درخشان) بدون آزمون دانشجو می پذیرد:

🔹علوم تربیتی - آموزش ابتدایی

🔹مدیریت بازرگانی-تجارت الکترونیک

🔹مدیریت آموزشی

🔹مدیریت بازرگانی- بازاریابی

🔹ژئوفیزیک- لرزه نگاری

🔹شیمی-شیمی تجزیه

🔹شیمی-شیمی فیزیک

🔹شیمی-شیمی آلی

🔹نانو شیمی

🔹شیمی-شیمی دارویی

🔹مهندسی شیمی-انتقال گاز