۱۴۰۰/۰۲/۲۵
پیام تبریك رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر

پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد امیدیه ، دکتر حامد محقق نیا طی پیامی فرا رسیدن عید سعید فطر را تبریک گفت. در متن این پیام آمده است :

بسمه تعالی

رمضان ماه دلدادگی به پروردگار، ماه ضیافت الهی، ماه انس با قرآن و ماه رحمت و مغفرت به پایان رسید و اینک با دلهایی مالامال از عشق و محبت و با آرزوی اینکه طاعات و عباداتمان مقبول درگاه خداوند متعال قرار گرفته باشد و بهره کافی را از این ماه پرخیر و برکت برده باشیم  به پیشواز عید سعید فطر می رویم.

عید فطر، جشن بازگشت به فطرت پاک انسانی به برکت یک ماه عبادت خالصانه و تلاش برای زدودن گناه و انحراف و جهالت از دل ها و جان ها در طول ماه مبارک رمضان است. عید فطر برای آنان که رمضان را آنگونه که شایسته است درک کرده اند، روز اعلام پیروزی بر طاغوت نفس است و روز شکر به درگاه الهی به خاطر آنچه در ضیافت خویش ما را به آن مهمان نمود و به سوی آن هدایت فرمود.

اینجانب، با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و تبریک عید بزرگ و سعید فطر به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی و همه مسلمین جهان به ویژه پرسنل زحمتکش دانشگاه، دانشجویان و مردم متدین شهرستان امیدیه از خداوند متعال، رستگاری، عزت و کرامت همگان را مسئلت می نمایم و در پایان از همه عزیزان استدعا دارم که به جهت جلوگیری از شیوع ویروس منحوس کرونا و رعایت نکات بهداشتی از دید و بازدید و مسافرت در این ایام پرهیز نمایند و تبریکات عید فطر را بصورت مجازی و از طریق تماس تلفنی انجام دهند.

6.0.2.0
    V6.0.2.0