۱۳۹۹/۱۲/۰۲
وبینار هم اندیشی الزامات تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد واحد امیدیه

وبینار هم اندیشی الزامات تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی  واحد امیدیه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه، وبینار هم اندیشی الزامات تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در این واحد دانشگاهی با حضور حجت الاسلام مهدی ابوطالبی، عضو هیات علمی و مسئول آموزشهای آزاد موسسه امام خمینی ( ره ) بصورت برخط برگزار گردید.

در این وبینارحجت الاسلام ابوطالبی گفت: وظیفه ما در حوزه و دانشگاه تحقق بیانیه گام دوم انقلاب و الزامات آن و گسترش و نشر مباحث موجود در بیانیه است و اولین وظیفه ما این است که این بیانیه را مطالعه کنیم و ببینیم که تا چه حد و در چه نقشی می توانیم در تحقق آن موثر و مفید باشیم.

ابوطالبی در ادامه عنوان کرد: مقام معظم رهبری در این بیانیه به این نکته اشاره کرده اند که برای برداشتن گامهای استوار در آینده باید گذشته را خوب شناخت. و این بدان معنی است که ما برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب و محقق کردن آینده آن باید انقلاب اسلامی و آنچه را که در آن اتفاق افتاده است را مرور کنیم و بدانیم که این انقلاب اسلامی برای چه و به چه دلیلی اتفاق افتاده است و این یکی از مهمترین الزامات در تحقق این بیانیه می باشد.

مسئول آموزشهای آزاد موسسه امام خمینی ( ره ) گفت: انقلاب اسلامی ایران یک فضای جدیدی را در دنیا ایجاد کرد و آغازگر یک عصر جدید در عالم بود و ما با مراجعه به آثار اندیشمندان در مورد انقلاب اسلامی به نتایج این مهم خواهیم رسید و یکی از وجوهی که در آن نشان داده شده که انقلاب اسلامی آغازگر عصر جدیدی در عالم است تعبیر میشل فوکو است که در کتاب خود نوشته ایرانیها به دنبال بازگرداندن دخالت دین در سیاست و معنویت گرایی و احیای مجدد آن هستند و تنها انقلابی که در نقد مدرنیته شکل گرفته انقلاب اسلامی ایران است.

ابوطالبی در ادامه افزود: گام دوم انقلاب برای رسیدن به تمدن سازی است و ما باید خودسازی و جامعه پردازی کنیم تا بتوانیم تمدن سازی بکنیم و این تمدن زمینه ساز حضور امام زمان( عج ) می باشد.

حجت الاسلام ابوطالبی افزود: ما برای تحقق گام دوم انقلاب  نیازمند کار نرم افزاری هستیم و آن هم تولید علوم انسانی اسلامی است و ما اگر باور داشته باشیم که تمدن انقلابی داریم باید نظام سیاسی اسلامی، فرهنگی اسلامی، اقتصادی اسلامی و تعلیم و تربیت اسلامی را تولید کنیم و تولید این نرم افزارها باید توسط دو قشر حوزه و دانشگاه صورت پذیرد.

مسئول آموزشهای آزاد موسسه امام خمینی ( ره ) گفت: یکی دیگر از برنامه هایی که در شکل گیری بیانیه گام دوم انقلاب بسیار موثر است تشکیل کرسیهای آزاد اندیشی ونقد و مناظره در قالب علمی و با روشهای علمی است و همچنین کرسیهای نظریه پردازی علمی که اساتید حوزه و دانشگاه بحث های خود را به عرصه نقد بگذارند و گفتگوهای علمی جدی در این زمینه صورت بگیرد.

حجت الاسلام ابوطالبی در پایان این وبینار گفت: جوانان در پیشبرد اهداف بیانیه گام دوم انقلاب بسیار تاثیر گذارند زیرا این دوران شروع پختگی و نظریه پردازی این قشر است وما باید از این جوانان حمایت کنیم و به آنها جهت دهی کنیم، رقابتها و حسادتها را کنار بگذاریم و زمینه را برای حضور جوانان در عرصه علمی و سایر عرصه ها فرام بکنیم.

زمانی جوانان ما میتوانند به سمت جلو حرکت کنند که امید به آینده داشته باشند و ما باید آسیب شناسی کنیم و واقعیتهای خارج و داخل و نقاط ضعف و قوت داخلی و خارجی را به این جوانان گوشزد کنیم و آینده ای روشن را برای این قشر ترسیم کنیم و این مهم نیاز به یک کار و تلاش علمی دارد.

6.0.2.0
    V6.0.2.0