۱۳۹۹/۱۱/۲۵
نشست خبری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه با اصحاب رسانه

نشست خبری هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه با اصحاب رسانه برگزارشد

حامد محقق نیا ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه در نشست خبری خود با خبرنگاران با بیان اینکه این دانشگاه به دنبال ارتباط موثر و کارآمد با بخش صنعت و دیگر مراکز علمی کشور می‌باشد، گفت: طی یکسال گذشته نشست های متعددی با بخش صنعت در سطح استان خوزستان و شهرستان داشتیم و تصمیمات خوبی در این زمینه اتخاذ گردید که می توان از  پروژه تحقیقاتی میدان نفتی کرنج به عنوان یکی از این دستاوردها نام برد.

محقق نیا در ادامه گفت: رسالت اصلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه به عنوان اولین دانشگاه آزاد نفتی کشور، بهترین کیفیت در بحث آموزش می باشد و ما برای جذب حداکثری دانشجویان ایرانی و غیر ایرانی تلاش میکنیم.

رئیس دانشگاه آزاد امیدیه در خصوص جذب دانشجو در ترم گذشته گفت: با توجه به کاهش جمعیت دانشجویی و سایر مشکلات اقتصادی موجود، واحد امیدیه توانست افزایش 23 درصدی جذب دانشجو نسبت به سال گذشته داشته باشد.

محقق نیا با تاکید بر لزوم ایجاد فضای مناسب برای تحصیل دانشجویان غیر ایرانی در این واحد دانشگاهی افزود: در حال حاضر تعداد 60 نفر دانشجوی غیر ایرانی( عراقی ) در این دانشگاه در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در حال تحصیل داریم و امیدواریم با همکاری کارگزاری مورد نظر در سال آینده جذب بهتری داشته باشیم.

معاون آموزشی واحد امیدیه نیز در این نشست با اشاره به تعداد رشته های آموزشی فعال  و تعداد دانشجویان مشغول به تحصیل در این واحد گفت: خوشبختانه ما امسال توانستیم که در مقطع کارشناسی ناپیوسته رشته مدیریت صنعتی و در مقطع کارشناسی رشته مدیریت بازرگانی را به رشته های این واحد اضافه کنیم.

ناصر اخلاقی اولقی در ادامه افزود: استارت جذب دانشجویان غیر ایرانی در این واحد دانشگاهی در رشته کارشناسی ارشد نفت بوده و به یاری خداوند و همکاری مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی در سازمان مرکزی، در رشته های مهندسی شیمی، مهندسی نفت، مدیریت بازرگانی و ارشد شیمی نیز جذب دانشجوی عراقی داشته ایم.

معاون آموزشی واحد امیدیه عنوان کرد: با تغییر سامانه آموزشی واحدهای دانشگاهی از سیدا به آموزشیار تحول عظیمی در بحث آموزش دانشگاه آزاد صورت گرفت زیرا سیستم آموزشیار امکانات خوبی دارد و بیشتر بر پایه آموزش مجازی می باشد. و خوشبختانه دانشگاه آزاد در بحث آموزش در دوران کرونا خوب عمل کرده و همه کلاسهای آموزشی در بستر فضای مجازی به بهترین شکل ممکن برگزار شده است.

حامد محقق نیا در پایان این نشست ضمن تشکر از خبرنگاران حاضر گفت:  نقش رسانه و فضای آن در انعکاس اخبار بی بدیل است زیرا همیشه اخبار را بدون حاشیه و بدون جانبداری از گروه و یا فرد خاصی منعکس میکند و نقش رسانه ها در انعکاس اخبار واحدهای دانشگاهی بسیار با ارزش و قابل تقدیر است.

6.0.2.0
    V6.0.2.0