۱۳۹۸/۱۰/۰۳
درخشش تیم دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه در اولین رویداد نوآوری دانشجویی «پتروتست» وزارت نفت

تيم دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه مقام اول مسابقات «پتروتست از بسته جامع رویداد پترولیوم تیکاف در هفته پژوهش و فناوری» را كسب كرد.

تيم دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه به سرپرستي محمد امین غلامزاده، عضو هيات علمي گروه مهندسی نفت و رییس مرکز تحقیقات ازدیاد برداشت نفت این واحد دانشگاهی، در ميان 12 تیم شرکت‌کننده از دانشگاه‌هاي مختلف از جمله دانشگاه تهران، صنعتی شريف، سهند تبريز، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت، صنعت نفت و خوارزمی موفق به کسب مقام نخست در چالش « اصلاح و حذف فلرهای گازی» گردید.

محمد امین غلامزاده نیز ضمن تشکر از حمایت علمی و معنوی خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین برگزارکنندگان این رویداد بزرگ دانشجویی گفت: دانشجویان این واحد دانشگاهی در قالب 2 تیم در کارگاه‌های مختلف آموزشی مهارت‌های حل مسئله، تهیه مدل کسب ‌و کار و مهارت ایده از سوی افراد خبره استارت‌آپی در بخش چالش «حذف و اصلاح فلرهای گازی» شرکت کردند و ایده خود را در دو فاز ارائه نمودند که در فاز اول ایده «اصلاح فلرهای گازی به وسیله طراحی و ساخت فلرهای هوشمند و پیش اختلاط با اکسیژن» و در فاز دوم «حذف فلرهای گازی از طریق ارتباط میان صنایع مصرف کننده انرژی و صنایع بهره‌بردار از این فلرها» را مطرح نمودند که موفق به کسب مقام اول این مسابقات گردیدند.

رضا عاشوری‌زاده دبیر علمی نخستین رویداد نوآوری وزارت نفت نیز در خصوص این مسابقات گفت: رویداد دانشجویی پتروتست یکی از بخش‌های تعریف شده از بسته جامع رویداد پترولیوم تیکاف بود که با هدف ایجاد بستر مناسب جهت رشد و تعالی استعدادهای جوان و پویای کشور و زمینه‌سازی جهت انتقال تجربیات متخصصین و کارشناسان خبره صنعت نفت به دانشجویان خلاق، مستعد و علاقه‌مند با محوریت آشکارسازی نیازهای فناورانه صنعت نفت به جامعه دانشگاهی و تسهیل در تامین نیازهای نوآورانه صنعت نفت برای اولین بار به همت معاونت مهندسی پژوهش و فناوری وزارت نفت برگزار گردید و در مجموع ۳۵ گروه دانشجویی از دانشگاه‌های سراسر کشور با شعار «شکوفایی هسته‌های مسئله‌محور جوانان» به رقابت پرداختند.

لازم به توضیح است رويداد دانشجويي استارت آپي «پتروتست» به همت معاونت مهندسي، پژوهش و فناوري وزارت نفت و با همكاري پژوهشگاه صنعت نفت، دانشگاه صنعتي شريف (گروه المپياد مهندسي نفت) و شتاب دهنده آما، براي نخستين بار در سطح وزارت نفت به مدت پنج روز در آذرماه امسال و در محل پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد.

همچنین تیم اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه در رویداد استارت آپی دیگری که در حوزه اکتشاف نفت و به میزبانی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه خوارزمی با همکاری مرکز رشد واحدهای فناور و دانشکده علوم زمین در سالن ابوریحان دانشگاه خوارزمی برگزار شد نیز با ایده «پکیج تصفیه هوای همراه» با هدف پاکسازی هوای آلوده محیط‌های صنعتی به ویژه صنایع مرتبط با نفت، گاز و پتروشیمی شرکت نمود و ضمن کسب مقام چهارم این مسابقات به عنوان تیم شایسته نیز انتخاب گردید.