۱۳۹۸/۰۶/۱۶
پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه به مناسبت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی

دکتر حامد محقق­ نیا با صدور پیامی فرا رسیدن ایام غم بار تاسوعا و عاشورا و شهادت مظلومانه سالار شهیدان را به شیفتگان آن حضرت تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه، متن پیام ایشان به شرح زیر است:

کلّ یوم عاشورا و کلّ ارض کربلا"

عاشورا، مائده بزرگ روح انسان است در تداوم اعصار، تجسم اعلای وجدان بزرگ است در دادگاه روزگار، صلابت شجاعت انسان است در تجلّی گاه ایمان، تجلّی کعبه است در میقات خون.

نهضت حسینی و حادثه جانسوز عاشورا آنچنان بر قلب ها تأثیر گذارده است که هر سال با فرا رسیدن ماه محرم، خون پاک شهیدان عظیم الشان کربلا، در رگ های تاریخ جوششی تازه می یابد و عاشقان دلسوخته را شوریده تر و تشنگان حقیقت را شیفته تر می سازد.

دانشگاه آزاد امیدیه در حالی در عزاداری سید و سالار شهیدان امام حسین (ع) سیاه پوش است که از اول ماه محرم هر روز میزبان مراسم زیارت عاشورا و عزاداری حسینی است.

اینجانب فرارسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی را که یادآور شعار بلند هیهات من الذله و سردادن ندای آزادی از سوی حضرت امام حسین(ع) و یاران باوفای ایشان است، به عموم ملت شریف ایران، اساتید معزز، کارکنان گرامی و دانشجویان عزیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه و همه انسان‌های حقیقت‌طلبی که در آستان پروردگارشان سر تسلیم و سپاس فرود آورده‌اند تسلیت عرض نموده و امیدوارم با الطاف ویژه الهی در زمره یاران صدیق حضرت ولی عصر(عج) و پیروان راستین مکتب سالار شهیدان باشیم..