عنوان : بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه در محكومیت اقدام گستاخانه دولت آمریكا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۱

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه در محکومیت

اقدام گستاخانه دولت آمریکا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه، دکتر حامد محقق نیا و مجموعه دانشگاه آزاد امیدیه در بیانیه ای تصمیم رئیس جمهور آمریکا در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه های تروریستی را محکوم کرد.

آمریکا و اسرائیل خوب می دانند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تنها مانع استوار و قوی در برابر دست یابی به اهدافشان در منطقه خاورمیانه است، لذا دشمنی و بغض آنها بر علیه فرزندان برومند و جان برکف ملت و از نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طبیعی است.

آمریکا گمان می کند که با تحریم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می تواند از رشد و بالندگی و تاثیرگذاری این نهاد برگرفته از انقلاب جلوگیری کند و به اهداف شوم خود در منطقه برسد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران یک نهاد مردمی است که با پشتوانه معنوی و راهبردی مقام معظم رهبری ( دامت برکاته ) تکیه بر ستون محکم اعتماد و اطمینان مردم ایران اسلامی و ظرفیت نیروی متخصص و متعهد داخلی دارد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه ضمن محکوم کردن اظهارات ترامپ، آمادگی خود را جهت ایستادگی در مقابل زیاده خواهی های استکبار جهانی، در ظل رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی سید علی خامنه ای ( مد ظله العالی ) را اعلام می کند.

5.1.0.0