۱۳۹۷/۱۱/۱۳
پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارك فجر

پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر

دکتر حامد محقق­ نیا طی پیامی دهه فجر انقلاب اسلامی را به مردم شریف ایران وجامعه دانشگاهی کشورتبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه، در متن پیام ایشان آمده است:

یکی از مهم­ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران تجدید حیات اسلام در جهان است. انقلاب شکوهمند اسلامی تمدن بزرگ اسلامی را احیاء و بارور ساخت که از مهمترین آثار آن مبارزه با ابرقدرتهای شرق و غرب بوده است.

12 بهمن سال 1357 روز ورود تاریخی امام راحل( ره ) به میهن عزیزمان، یک روز تاریخی در کشورما محسوب می­شود و این پیروزی شکوهمند بدون شک از بزرگ­ترین افتخارات و دستاوردهای ملت شهیدپرور ایران است که با سرنگونی رژیم ستم­شاهی و استقرار جمهوری اسلامی به بار نشست.

اینجانب ضمن تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه، فرا رسیدن ایام الله دهه فجر و سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران را به رهبر معظم انقلاب و مردم فرهیخته و عزیز ایران اسلامی به ویژه جامعه دانشگاهی تبریک عرض می­نمایم و از خداوند متعال پایداری و ایستادگی در این مسیر و پیشرفت و توسعه میهن عزیزمان را خواستارم.