عنوان : پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارك فجر
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۳

پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر

دکتر حامد محقق­ نیا طی پیامی دهه فجر انقلاب اسلامی را به مردم شریف ایران وجامعه دانشگاهی کشورتبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه، در متن پیام ایشان آمده است:

یکی از مهم­ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران تجدید حیات اسلام در جهان است. انقلاب شکوهمند اسلامی تمدن بزرگ اسلامی را احیاء و بارور ساخت که از مهمترین آثار آن مبارزه با ابرقدرتهای شرق و غرب بوده است.

12 بهمن سال 1357 روز ورود تاریخی امام راحل( ره ) به میهن عزیزمان، یک روز تاریخی در کشورما محسوب می­شود و این پیروزی شکوهمند بدون شک از بزرگ­ترین افتخارات و دستاوردهای ملت شهیدپرور ایران است که با سرنگونی رژیم ستم­شاهی و استقرار جمهوری اسلامی به بار نشست.

اینجانب ضمن تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه، فرا رسیدن ایام الله دهه فجر و سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران را به رهبر معظم انقلاب و مردم فرهیخته و عزیز ایران اسلامی به ویژه جامعه دانشگاهی تبریک عرض می­نمایم و از خداوند متعال پایداری و ایستادگی در این مسیر و پیشرفت و توسعه میهن عزیزمان را خواستارم.

5.1.0.0