۱۳۹۹/۰۹/۰۱
اطلاعیه صندوق رفاه جهت دریافت وام بعد از فراغت

به اطلاع دانشجویانی که برای اولین بار درخواست دریافت وام وزارت علوم با بازپرداخت بعد از فراغت از تحصیل را دارند میرساند جهت ثبت نام به آدرس WWW.bp.SWF.IR پورتال دانشجویان صندوق رفاه - سامانه فاز 2 - گزینه ثبت نام دانشجویان مراجعه نمایند.

همچنین دانشجویانی که نیاز به تجدید وام دارند به همین آدرس فوق مراجعه و با درج کد ملی و کلمه عبور(کد ملی)، نسبت به تغییر کلمه عبور، تکمیل اطلاعات خواسته شده، درخواست وام و تکمیل فرم‌های مربوطه اقدام نمایند.

درصورت هرگونه ابهام با مراجعه حضوری به صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه و یا با شماره تلفن 06152620146 تماس حاصل فرمایید.

دانشجویان متقاضی وام وزارت علوم جهت نیمسال تحصیلی 1-1400-99 هر چه سریعتر مدارک لازم را به صندوق رفاه دانشجویی تحویل دهند. تا در صورت شروع مهلت ثبت نام اینترنتی ، در اسرع وقت ثبت نام آنها صورت پذیرد.

از این نیمسال علاوه بر مراجعه به بانک مهر به صورت حضوری با ارائه سند تعهد محضری مانند نیمسالهای گذشته نسبت به اخذ وام اقدام نماییددانشجویانی که در نیمسالهای گذشته با تعهد محضری وام وزارت علوم اخذ نموده اند دیگر نیازی به تضمین در کلیه مقاطع ندارند .

متقاضیان جهت ثبت نام به سایت وزارت علوم مراجعه نمایند مهلت ارسال مدارک تا 99/09/15می باشد.