۱۳۹۹/۰۸/۲۵
عضویت در انجمن‎ها و كانون‌های دانشجویی

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه می‌رساند معاونت دانشجویی فرهنگی در نظر دارد بر اساس آیین نامه اجرایی کانون‌های دانشجویی مصوب و نیز غنا بخشیدن به حضور فعال دانشجویان محترم در امور مربوط به خود و همچنین ایجاد تعامل سازنده بین دانشجویان و ارکان مختلف دانشگاه، مبادرت به عضو گیری و ثبت نام برای  کانون‌های تحت پوشش خود ‌نماید.

لذا از شما دانشجویان فرهیخته و علاقه‌مند دعوت به عمل می‌آید که برای عضویت در کانون‌های مرتبط با علاقه و تخصص خود اقدام نمایید.

جهت عضویت در انجمن‎ها و کانون‌های دانشجویی و کسب اطلاعات تکمیلی و ثبت مشخصات با اداره فرهنگ اسلامی دانشگاه مراجعه فرمایید.

کانون مهدویت

این کانون در زمینه تخصصی مهدویت  می باشد. اهم فعالیت های این مرکز برگزاری کارگاه های تخصصی در زمینه آشنایی با  امام عصر (عج)، برگزاری اردو های مذهب ، برگزاری اعیاد مذهبی و … می باشد.

کانون قرآن و عترت

این کانون در زمینه مذهبی و دینی می باشد. از اهم فعالیت های این کانون برگزاری جلسات انس با قرآن، کارگاه های آموزشی قرآن، مسابقات قرآنی، نمایشگاه قرآنی و … می باشد.

کانون فرهنگ و هنر

این کانون در زمینه ادبی و هنری می باشد. از اهم برنامه های این کانون برگزاری کارگاه های تخصصی نمایشنامه نویسی، بازیگری، نمایشنامه خوانی، اجرای تئاترهای صحنه ای و خیابانی، برگزاری جشنواره های تئاتر موضوعی ومسابقات هنرینمایش و نقد فیلم و شب شعرهای دانشجویی، کارگاه های داستان نویسی و  … می باشد.

کانون جنبش نرم افزاری و تولید علم

این کانون در زمینه جنگ نرم می باشد. از اهم فعالیت های این مرکز برگزاری کارگاه هایی در زمینه جنگ نرم، سمینارهایی با محوریت تولید علم و … می باشد.

کانون هلال احمر

این کانون در زمینه اجتماعی مشغول به فعالیت می باشد، از اهم فعالیت های این کانون برگزاری کارگاه های امداد و کمک های اولیه، مانور زلزله، ایستگاه انتقال خون، فعالیت های بشر دوستانه و …  اشاره کرد .

مزایای حضور در کانون‌ها و انجمن‌های دانشجویی :

-      شرکت در جشنواره متعدد دانشجویی در سراسر کشور و رقابت با سایر دانشجویان و استفاده از جوایز بسیار ارزنده

-
اعطای امتیاز سردبیری نشریه واحکام انتصاب کانون های علمی دانشجویی به دانشجویان عضو شورای مدیریت انجمن و کانون دانشجویی

-      اعطای حکم انتصاب به اعضای فعال در نشریه و انجمن
-      اختصاص فضای و امکانات مورد نیاز جهت هر انجمن و کانون به صورت مجزا در دانشگاه
-      استفاده از کلاس ها و کارگاه های آموزشی در بخش مورد نیاز و