۱۳۹۹/۰۶/۱۵
سواد رسانه‌ای رویكردی آموزشی و مهارتی ضروری است

حجت‌الاسلام عطایی‌نسب:

سواد رسانه‌ای رویکردی آموزشی و مهارتی ضروری است

رئیس دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه سواد رسانه‌ای رویکردی آموزشی و مهارتی ضروری است، گفت: سواد رسانه‌ای به معنای توانایی دسترسی، تحلیل، ارزیابی و خلق پیام به شکل‌های گوناگون است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از امیدیه، حجت‌الاسلام علی عطایی‌نسب در جمع اعضای شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه اظهار کرد: اکنون تنها یگان مؤثر در تربیت جامعه، رسانه است و سواد رسانه‌ای ضروری‌ترین نیاز جامعه امروزی ماست و استفاده از ظرفیت‌ها در این باره به دلیل انجام فعالیت‌های فرهنگی و تربیت نیروهای دینی و مذهبی بسیار مهم است.

رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان با بیان اینکه سواد رسانه‌ای رویکردی آموزشی و مهارتی ضروری است، اضافه کرد: سواد رسانه‌ای یعنی توانایی دسترسی، تحلیل، ارزیابی و خلق پیام به شکل‌های گوناگون که بتواند تأثیر این فن بر مخاطب جامعه دانشگاهی و در راستای اهداف دانشگاه آزاد اسلامی را نشان دهد.

عطایی‌نسب عنوان کرد: مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه رسانه و فضای مجازی مطلوب عمل کرده و برگزاری کلاس‌ها در ترم گذشته به‌صورت برخط و آنلاین از مهم‌ترین موفقیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه است.

وی با اشاره به واقعه کربلا و خصوصیات امام سجاد علیه‌السلام عنوان کرد: امام علیه‌السلام ۳۴ سال بعد از واقعه کربلا امامت کردند، دورانی که اوج ظلم بنی‌امیه و دوران خفقان بود، اما امام سجاد علیه‌السلام آن دوران را به شیوه‌ای نامحسوس و با بیان معارف اهل بیت علیهم‌السلام به شیوه دعا و راز و نیاز مدیریت و اسلام را در آن دوران حفظ کرد.