۱۳۹۹/۰۵/۰۵
برگزاری سمینار عفاف و حجاب

"سمینار حجاب و عفاف برگزار شد"

همزمان با گرامیداشت هفته حجاب و عفاف و ارزش جایگاه زن در تربیت جامعه اسلامی، پایگاه بسیج شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه با حمایت حامد محقق نیا رئیس واحد دانشگاهی و همکاری حوزه مقاومت بسیج شهید آذری شهرستان، سمینار حجاب و عفاف را برگزار نمود.

در این سمینار که در سالن جلسات حوزه شهید آذری و با رعایت کامل  پروتکل های بهداشتی  برگزار شد خانم زینب ساغری کارشناس و مدرس گروه معارف اسلامی و قرآن از پایگاه شهدای گمنام دانشگاه امیدیه در خصوص حجاب برتر از دیدگاه قرآن و نمود آن در جامعه سخن گفتند.

زینب ساغری در این همایش بر ترویج و فرهنگ سازی در زمینه عفاف و حجاب تاکید کرد و گفت: ترویج حجاب و عفاف مانع از افزایش ناهنجاری‌های اجتماعی وحفظ حریم و ارزش زنان و تحکیم خانواده می‌شود.

ساغری به عفاف و حجاب از دیدگاه قرآن اشاره کرد و افزود: قرآن به وسیله حجاب به زن ارزش داده و حجاب برای زنان از ضروریات دین اسلام و نشانه  یک زن مسلمان و کامل است.

وی بر حفظ حجاب و عفاف در جامعه تاکید کرد و گفت: حجاب علاوه بر پوشش و حفظ ظاهر از انحلال کانون محکم خانواده جلوگیری و امنیت اجتماعی را برای همه فراهم می‌سازد.

زینب ساغری با بیان این که اهمیت و رعایت حجاب به عنوان فریضه الهی در دین اسلام بر کسی پوشیده نیست، افزود: قرآن خطاب به زنان می‌فرماید زینت‌های خود را ظاهر نکنید و این امر به زن بها داده و باعث بالا بردن ارزش او در جامعه می شود و افتخاری  برای زنان مسلمان است.

ساغری افزود: پوشش چادر نماد زن مسلمان و یادگار و امانت دختر پیامبر اسلام حضرت فاطمه زهرا است که الگوی ارزشمند برای زنان مسلمان است و باید زنان جامعه اسلامی ما زندگی این بانوی بزرگوار را سرلوحه تمام مراحل زندگی خود قرار دهند.

در پایان این مراسم با تقدیم هدایای فرهنگی توسط حسین ربیعی فر، فرمانده پایگاه بسیج شهدای گمنام و مسئول گزینش دانشگاه آزاد امیدیه از مدرس این سمینار تجلیل به عمل آمد.