۱۳۹۹/۰۴/۰۸
دستورالعمل امتحانات گروه معارف و دروس عمومی

دانشجوی گرامی

امتحانات دروس عمومی و گروه معارف اسلامی

درس آشنایی با دفاع مقدس از تاریخ 99/04/13 لغایت 99/04/19 به صورت آنلاین و تستی از طریق سیستم سیدا دانشگاه برگزار می گردد(غیرحضوری)

گروه معارف :

اندیشه اسلامی 1و 2 / انقلاب اسلامی /تفسیر موضوعی قرآن / تاریخ تمدن اسلام / تاریخ تحلیلی / اخلاق اسلامی /آشنایی با قرآن / وصایا / دانش خانواده

دروس عمومی :

فارسی عمومی / زبان خارجی

*جهت شرکت در امتحانات پایان ترم ، رکورد مالی و آموزشی دانشجو آزاد باشد و 48 ساعت قبل از هر امتحان آن را بررسی و در صورت مشکل با دانشگاه تماس بگیرید.

آیا می دانید:

وقت آزمون سوالات تستی محدود می باشد که باید این موضوع را در حین جواب دادن به سوالات در نظر داشته باشید.

آیا می دانید :

زمان آزمون از قبل تعیین شده و در کارت ورود به جلسه امتحان شروع و به موقع به پایان می رسد.

آیا می دانید:

قبل از هر امتحان سیستمی که می خواهید با آن امتحان دهید را بررسی و مشکل آن را برطرف نمایید.

آیا می دانید :

سیستم آزمون آنلاین مجهز به شناسایی فرد امتحان دهنده می باشد و درصورتیکه که شخص به جای دانشجوی مورد نظر امتحان دهد تخلف محسوب شده و قابل پیگیری می باشد.