۱۳۹۹/۰۳/۰۱
پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه به مناسبت روز قدس

«پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه به مناسبت روز قدس»

ای قدس ای شهر خدا آزاد می خواهم تو را/معراج گاه مصطفی آزاد می خواهم تو را
راهپیمایی جهانی روز قدس در هر سال موجب دلگرمی مردم مظلوم فلسطین و تمام مظلومان جهان می‌شود و خشم و عصبانیت اشغالگران صهیونیست و حامیان آنها را رقم می‌زند و صهیونیسم جهانی از هر گونه تلاش برای خاموش کردن و سرکوب این خیزش و نهضت جهانی مقابله با اشغالگران، فروگذاری نکرده‌اند اما به فضل الهی و به تعبیر رهبر انقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) این حرکت عظیم در دنیای اسلام روز به روز جا افتاده‌تر شده و گسترش بیشتری پیدا کرده است.
ما دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه ضمن درود به روح پر فتوح بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و شهدای جبهه مقاومت به ویژه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و تجدید پیمان با رهبر حکیم و فرزانه جمهوری اسلامی ایران حضرت آیت الله خامنه‌ای   (مدظله‌العالی)، تأکید داریم که مبارزه با رژیم اشغالگر تا آزادی قدس شریف، آرمان انقلاب اسلامی مردم ایران خواهد بود. از خدای متعال پیروزی عاجل مردم مظلوم فلسطین را می خواهیم و بر این باوریم که پیروز نهایی این مبارزه، ملت شریف و بلند قامت فلسطین خواهد بود.

دکتر حامد محقق نیا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه