۱۳۹۸/۱۱/۲۸
دعوت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه در خصوص مشاركت حداكثری در انتخابات دوم اسفندماه

"بسمه تعالی"

دعوت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه در خصوص مشارکت حداکثری در انتخابات

با سلام به ارواح طیبه شهداء و امام شهدا، ضمن تشکر و تقدیر از حضور حماسی مردم ولایتمدار شهرستان امیدیه در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن ،  ایران اسلامی در آستانه انتخاباتی دیگر با تجلی همدلی و مردم سالاری و مسئولیت شناسی قرار گرفته است تا نعمت بزرگ آزادی و امنیت را قدر دانسته و با بصیرت و آگاهی در این حضور گسترده مشارکت فعال نمائیم. در این زمان حساس، با هدف خنثی کردن حداکثری دسیسه های شوم دشمنان خارجی و تحکیم پایه های استوار ایران با حضور پرشور و آگاهانه در این انتخابات، اقتدار، آرامش، توسعه و تعالی میهن عزیزمان را در برابر چشم جهانیان به ظهور خواهیم رساند.

بی شک نقش و تاثیر دانشگاه و دانشگاهیان در روشنگری مردم جهت انتخاب اصلح بر همگان روشن خواهد بود و این قشر فرهیخته در کنار سایر اقشار در جهت ترغیب آحاد مردم نقش سازنده ای ایفا می نماید.

همه ما آگاهانه روز جمعه دوم اسفند ماه با حضور در پای صندوق های رای از آرمان های انقلاب اسلامی، بنیانگذار جمهوری اسلامی و شهدای والامقام دفاع خواهیم نمود.

الهم عجل لولیک الفرج

دکتر حامد محقق نیا