۱۳۹۸/۱۰/۱۴
پیام تسلیت دكتر حامد محقق نیا ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه در پی شهادت سردار قاسم سلیمانی

پیام تسلیت دکتر حامد محقق نیا ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه در پی شهادت سردار قاسم سلیمانی

بسم الله الرحمن الرحیم

جهان هیچگاه نمیتواند واقعه کربلا و خون پاک سید شهدا و یاران باوفایش را فراموش نماید. خونی که در طول تاریخ دین خدا را پابرجا نهاد. همچنین مایه وحدت جهان اسلام، به ویژه ایران وعراق گردید. دشمنان در طول تاریخ مکر کردند‌. ولی خود مایه‌ی مکر خداوند گردیدند. در عصر معاصر، جبهه کفر از هیچ مکری در ایجاد تفرقه و نفاق در میان امت اسلام دریغ نکردند، که داعش از جمله‌ی آنها بود. ولی نتیجه آن اتحاد امت اسلام و قوت گرفتن جبهه مقاومت بود. صهیونیسم جهانی که خود را خوار و ذلیل میدید پروژه انشقاق در امت اسلامی و تضعیف جبهه مقاومت را در پیش گرفت. نتیجه این بلاهت چیزی جز در هم آمیخته شدن خون چند تن از عزیزترین نفوس پاک روی زمین و دو کشور برادر جبهه مقاومت، شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز و شهید ابو مهدی المهندس نبود.با چه تبلیغ و فعالیتی میتوانستیم این اتحاد اسلامی را از این زیباتر به اثبات برسانیم؟

خوش به سعادت شهید سلیمانی عزیز که در ایام تولد عمه سادات، حضرت زینب (س)،  کسی که سردار رشید اسلام تمام وجود خود را در دفاع از حریم ایشان گذاشت به این فیض اکمل نائل آمد.

اینجانب این مصیبت بزرگ را به مقام معظم رهبری و تمام مسلمانان جهان به ویژه مردم شهید پرور شهرستان امیدیه تسلیت عرض می نمایم.