۱۳۹۸/۰۸/۲۵
برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید

جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این جلسه که مدیران، معاونین و کارکنان دانشگاه میزبان دانشجویان جدید الورود بودند، دانشجویان با آیین نامه ها، دستورالعمل ها و قوانین آموزشی، دانشجویی و انتظامی آشنا شدند. در ابتدای جلسه دکتر بهزاد خفایی معاون اداری و مالی واحد ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان و تبریک به مناسبت هفته وحدت، گفت: امیدوارم با وجود اساتید برجسته و مطرح در این واحد دانشگاهی، دانشجویان پله های ترقی در علم و دانش و فرهنگ را هر چه سریعتر طی نمایند. ایشان از دانشجویان خواستند با تعیین هدف و نگاه به دوردست ها در سر کلاس درس حضور یابند و در خصوص وامهای دانشجویی نیز توضیحاتی ایراد نمود و گفت امیدوارم با اعطای این وامها به دانشجویان، هیچ دانشجویی بخاطر مشکل مالی از درس و دانشگاه فاصله نخواهد گرفت.

در ادامه کاظم کرد رئیس دفتر فرهنگ و ارشاد اسلامی واحد امیدیه نیز ضمن تبریک شروع سال تحصیلی جدید وظیفه این اداره را بستر سازی فضای معنوی در محیط علمی پژوهشی دانشگاه عنوان نموده و به معرفی اهم برنامه ها و فعالیت های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دانشگاه پرداختند و از دانشجویان علاقه مند به شرکت در فعالیتهای فرهنگی دعوت به همکاری نمود.

بهمن فاضلی، رئیس اداره حراست واحد دانشگاهی نیز مدیریت زمان توسط دانشجویان را مهم برشمردند که موجبات ایجاد انگیزه در تحصیل را فراهم خواهد آورد. و در خصوص مقررات و آیین نامه های انظباطی و مسائل حراستی در دانشگاه به دانشجویان راهنماییهای لازم را داد.

علی توتک مدیر دانشجویی و دبیر کمیته انضباطی واحد نیز در خصوص شرایط و مقررات خوابگاه ها و نحوه اسکان در سراهای دانشجویی توضیحاتی داد و عنوان کرد که این حوزه با در نظر گرفتن دفتر مشاوره دانشجویی و تخصیص کارشناس مشاوره همه روزه آماده ارائه خدمات به دانشجویان گرامی را دارد.

صحبت های معاون محترم آموزشی دانشگاه آقای دکتر ناصر اخلاقی در زمینه اهم قوانین آموزشی و معرفی دستاوردهای علمی و پژوهشی واحد پایان بخش مراسم توجیهی دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه بود.