۱۳۹۸/۰۷/۲۱
مدیر مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه منصوب شد

مراسم تودیع و معارفه سهیلا باورصاد قنبری و جعفر طیبی به عنوان مدیر امور مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه با حضور ریاست، معاونین و مدیران واحد در سالن جلسات دفتر ریاست برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه، در ابتدای این مراسم، حامد محقق ­نیا رئیس واحد دانشگاهی ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن اربعین حسینی طی اظهاراتی از خطیر بودن مسئولیت در بخش امور مالی سخن گفتند و موفقیت در این راه را نیازمند تلاش و مساعدتهای همه همکاران دانستند. چرا که امور مالی یکی از ارکان مهم در واحدهای دانشگاهی است.

محقق ­نیا ضمن تاکید بر دقت عمل سهیلا باورصاد مدیر مالی سابق در بحث هزینه­ ها و رعایت دقیق بخشنامه­ های مالی بیان کرد: از خصوصیات یک مدیر مالی موفق صبر و شکیبایی و دقت عمل می­باشد که این خصوصیت در تمام کارکنان دانشگاه ازاد اسلامی بارز است. و از جعفر طیبی مدیر مالی جدید واحد خواست با توجه به سابقه بالا و خوبی که در قسمت امور مالی واحد دارد همچنان از امکانات و منابع دانشگاه که امانتی در دستان ماست به خوبی بهره بگیرد.

در ادامه این مراسم، سهیلا باورصاد، مدیر سابق امور مالی، و جعفر طیبی، مدیر امور مالی، نیز صحبت‌های کوتاهی در خصوص امورات مختلف مالی در دانشگاه ارایه نمودند.

در پایان این مراسم لوح تقدیری به پاس زحمات چند ساله خانم سهیلا باورصاد در طول مدیریت بر امورمالی واحد دانشگاهی به ایشان اعطا شد.