۱۳۹۸/۰۷/۱۶
سومین پیاده روی معنوی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر كشور (از نیشابور تا مشهد مقدس )

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند سومین پیاده روی معنوی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور (از نیشابور تا مشهد مقدس ) روزهای 28 لغایت 30 صفر برگزار می گردد.

لذا دانشجویان محترم جهت ثبت نام از تاریخ 20 لغایت 30مهر به دفتر فرهنگ اسلامی واحد مراجعه نمایند ضمنا ورود به شهر نیشابور 5 آبان و برگشت از مشهد مقدس عصر روز سه شنبه 7 آبان می باشد.

شایان ذکر است برنامه دختران به مدت یک روز می گردد و ابتدا از نیشابور ، قدمگاه امام رضا(ع) ، به مشهد مقدس منتقل و ازآنجا به صورت دسته جمعی به سمت حرم مطهر مراسم پیاده روی برگزار می گردد.

شماره تماس رئیس اداره فرهنگ اسلامی واحد  :        09163534332

شماره تماس دفتر رئیس اداره فرهنگ اسلامی واحد :   06152631032