۱۳۹۸/۰۶/۳۰
پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

دکتر حامد محقق نیا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه در پیامی آغاز سال تحصیلی را به اساتید، دانشجویان و کارکنان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن این پیام به شرح زیر است:

هر ساله با فرا رسیدن ماه مهر، عطر زندگی و طراوت در فضای دانشگاه ها دمیده می شود و این فصل میثاقی است که جویندگان علم و دانش بر مبنای آن عهد می بندند در کنار یکدیگر برای کسب علم و دانش مجاهدت کنند.

در آستانه بهار علم ودانش وشروع فصلی دیگر از علم آموزی وپویایی وپژوهشگری آغاز سال جدید تحصیلی را به تمامی دانشجویان علی الخصوص دانشجویان ورودی جدید تبریک وخیرمقدم عرض می نماییم.

امید است با همت وتلاش کلیه اساتید وکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه( اولین دانشگاه آزاد نفتی کشور ) بتوانیم گامهای مهمی در جهت رشد وشکوفایی میهن اسلامی خود برداشته وبا ایمان وپشتکار خود در ایجاد بستری مناسب جهت بالندگی استعدادهای شما دانشجویان پر تلاش ایران اسلامی همواره کوشا باشیم.

از درگاه خداوند متعال برای کلیه اعضاء محترم هیئت علمی و کارکنان زحمتکش دانشگاه آزاد امیدیه آرزوی موفقیت و برای دانشجویان عزیز عزت وسربلندی وطی مدارج بالاتر علمی را خواستارم.

دکتر حامد محقق نیا

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه