۱۳۹۸/۰۶/۳۰
پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام دکتر حامد محقق نیا به این شرح است:

سی و یکم شهریور ماه هر سال یادآور مقطعی مهم و اثرگذار در تاریخ ایران زمین و یادآور پایمردی و رشادت‌های شهیدان، جانبازان و ایثارگران و فرصتی مغتنم برای تجلیل و تکریم مجاهدت‌ها و جان‌فشانی‌های رزمندگان اسلام در برابر ظلم آشکار دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

دوران دفاع مقدس، یکی از مقاطع سرنوشت‌سازی بود که ملت رشید ایران هوشمندانه در آن حضور یافته و رسالت تاریخی خود را ایفا کردند؛ بی‌تردید این اراده خلل‌ناپذیر به عنوان یکی از افتخارات ماندگار تاریخ حماسه‌آفرینی‌های ملت ایران به ثبت رسیده است.

امروز ایران اسلامی با قرار گرفتن در روند توسعه و پیشرفت در ابعاد مختلف و با تأسی از اسوه‌های جاوید اسلام و انقلاب و یادگاران تاریخ حماسه و افتخار و درس‌هایی که در مکتب جهادی امام خمینی (ره) آموخته است تحت زعامت ولی‌ فقیه در مواجهه با فشارهای مختلف نظام سلطه جهانی با اقتدار و صلابت، مستکبران جهان را به چالش کشانده و در سالی که از سوی رهبر انقلاب به نام( رونق تولید ) نامگذاری شده با ظرفیت و توانمندی‌های سرشار داخلی و هوشمندی و بصیرت مردم به راه پرافتخار خود ادامه می‌دهد.

اینجانب با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای عزیز و گرانقدر مدافع حرم، فرا رسیدن هفته دفاع مقدس را به ملت بزرگ ایران، خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران و مردم شریف استان خوزستان  تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و برای همگان توفیق خدمت در راه آرمان‌های شهدا و پیروی از منویات مقام معظم رهبری را از خداوند منان خواستارم.