۱۳۹۸/۰۶/۰۲
پیام تبریك رئیس دانشگاه به مناسبت هفته دولت

رئیس دانشگاه در پیامی آغاز هفته دولت را به همگان به خصوص دولت مردان خدوم و خدمتگزاران جمهوری اسلامی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیدیه، متن این پیام به شرح ذیل است:

هفته اول شهریور ماه، که با نام و یاد شهیدان والا مقام"رجایی" و " باهنر" مزین و هفته دولت نامگذاری شده فرصتی برای سرمشق قراردادن راه، روش و منش این عزیزان در زمینه خدمت رسانی بی منت و خالصانه به مردم است.

بی‌تردید در سالی که از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی سال " رونق تولید " نامگذاری شده است،  تمام مسئولان و مدیران باید با تأسی از ویژگی‌های والای اخلاقی و رفتاری شهدای دولت و منش آنان، در راستای سربلندی و عزت ایران اسلامی و جامه عمل پوشاندن به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با محوریت شعار امسال، گام بردارند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت، به ویژه شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت را به مدیران و مسئولان و کارمندان دستگاه های مختلف به ویژه مدیران وکارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه تبریک عرض می‌نمایم و توفیق روزافزون این عزیزان را در ارایه خدمات شایسته به کشور و مردم عزیزمان از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.

دکتر حامد محقق نیا

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه