۱۳۹۸/۰۵/۱۲
پیام تبریك رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه به مناسبت اول ذیحجه

پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه به مناسبت اول ذیحجه

دکتر حامد محقق نیا در پیامی اول ذی الحجه سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) و هفته ازدواج را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد امیدیه ، متن پیام به این شرح است:

مظهر احسان و جود خالق یکتا علی  ست / نور بخش ماه و خورشید جهان آرا علی ست

در میان کل مردان ز ابتدا تا انتها / در مقام همسری، زیبنده ی زهرا علی ست

اول ذی الحجه سالروز پیوند آسمانی است که دیگر هیچ گاه مانند آن در تاریخ تکرار نشد
علی علیه السلام ، پیشوای پارسایان با فاطمه علیهاالسلام ، برترین بانوی جهان پیمان عشق بست و خدا، والاترین فرستاده خویش را بر این پیمان گواه گرفت.
برکت این ازدواج، عمری به گستردگی آفتاب دارد؛ هم چنان که یاد و نام آن در تاریخ برای همیشه ماندگار شد
 اول ذی الحجه، روزی مبارک برای همه نوگامانی است که دل به زندگی فاطمی علیهاالسلام داده اند تا شادی خود را با خاطره همیشه روشن آن روز مبارک، پیوند زنند.
اینجانب به نوبه ی خود آغاز هفته ی ازدواج و سالروز بزرگداشت این پیوند مبارک را تبریک و تهنیت عرض نموده، امیدوارم جامعه ی ما با الگو پذیری از ازدواج آسان و ساده زیستی آن بزرگواران معصوم فرهنگ تسهیل در ازدواج جوانان را در تمام خانواده ها نهادینه کند.