عنوان : برگزاری جشن هفته معلم و تجلیل از اساتید و دانشجویان برگزیده گروه مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۶

برگزاری جشن هفته معلم و تجلیل از اساتید و دانشجویان

برگزیده گروه مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه، همزمان با سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری وگرامیداشت مقام شامخ معلم، درجمع دانشگاهیان واحد امیدیه و با حضور دکتر اخلاقی معاون آموزشی واحد از اساتید و دانشجویان برگزیده گروه مدیریت و حسابداری این واحد دانشگاهی تجلیل بعمل آمد.

دکتر مهدی روغنی مدیر گروه حسابداری و مدیریت، در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد وخاطره استاد شهید مرتضی مطهری از نقش معلم در ارتقاء سطح فرهنگ درجامعه سخن گفته، پایبندی به عقل، علم و اخلاق، و عشق و عمل را ازجمله مهم ترین ویژگی های شهید مطهری برشمرد که بایستی از ایشان الگو گرفت.

وی در ادامه بر لزوم بازشناسی و بازخوانی اندیشه های بزرگانی همچون استاد شهید مطهری و دکتر شریعتی تاکید نمود و هدایت فکری و اخلاقی دانشجویان در کنار آموزش تخصصی ایشان را از جمله وظایف اساسی مورد انتظار از اساتید برشمرد.

دکتر جابر محمد موسایی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد امیدیه نیز در این مراسم گفت: شاگردان و دانشجویان اماناتی ارزشمند در دستان معلمان و اساتید هستند و خاطرنشان کرد: شاگردان و دانشجویان از ما علم زنده می خواهند، بایستی با درک درست آن، علم، اندیشه و اخلاق را به تصویر کشیده و برای توسعه و تعالی خود و شاگردان با همتی مضاعف قدم برداریم.

در حاشیه این مراسم نیز یاد و خاطره اولین معلم شهید مدافع حرم، شهید رضا مولایی را گرامی داشتند و از خانواده ایشان نیز تقدیر و تشکر گردید.

شایان ذکر است ،این مراسم با تجلیل ازاساتید برتر، کارکنان آموزش و دانشجویان نمونه گروه آموزشی مدیریت و حسابداری  دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه به کار خود پایان داد.

5.1.0.0