۱۳۹۸/۰۲/۱۱
پیام تبریك دكتر حامد محقق ­نیا رئیس دانشگاه آزاد امیدیه به مناسبت فرا رسیدن سالروز مقام والای معلم

پیام تبریک دکتر حامد محقق ­نیا رئیس دانشگاه آزاد امیدیه به مناسبت فرا رسیدن سالروز پاسداشت مقام والای معلم

دکتر حامد محقق نیا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه در پیامی فرا رسیدن 12 اردیبهشت سالروز پاسداشت مقام والای معلم را به تمامی معلمان و اساتید، خصوصا اساتید فرهیخته ی دانشگاه آزاد تبریک گفت.

متن پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد امیدیه بدین شرح است:

دوازدهم اردیبهشت، سالروز پاسداشت مقام والای استاد شهید مرتضی مطهری، فرصتی است تا مراتب سپاس خود را تقدیم تمامی اساتید و آموزگاران کشور، به ویژه اساتید فرهیخته ی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه نمایم.

بی شک ترویج دانش و بینش در میان نخبگان دانشگاه آزاد وظیفه ای ست خطیر و ارزشمند که آثار آن در پیشرفت و سربلندی میهن عزیزمان به وضوح مشهود است. حضور اساتید فرهیخته دانشگاه آزاد در کنار نخبگان و آینده سازان ایران اسلامی نقشی بی بدیل در جهت اعتلای علم و فناوری کشور و تحقق اهداف ایران عزیزمان ایفا خواهد کرد.
اینجانب به نوبه خود ضمن قدردانی از تمامی اساتید فرهیخته این دانشگاه، توفیق روزافزون این عزیزان را از خداوند متعال خواستارم
.

حامد محقق نیا