۱۳۹۸/۰۲/۱۱
پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه به مناسبت روز جهانی كار و كارگر

رئیس دانشگاه امیدیه روز جهانی کار و کارگر را به تلاش گران عرصه کار و تلاش تبریک گفت .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد امیدیه، دکتر حامد محقق نیا در پیامی روز جهانی کار و کارگر را به یکایک کارگران تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

جایگاه کار و کارگر در دین مبین اسلام چنان است که پیامبر عظیم الشأن اسلام دستان یک کارگر را می‌بوسد و می‌فرماید: "این دستی است که آتش جهنم آن را نمی‌سوزاند". سخن ارزشمند و حرکت زیبای پیامبر گرامی اسلام، نشانگر نهایت احترام و ادبی است که اسلام برای کارگر قائل است.
گرامیداشت روز جهاني كار و كارگر به پاس خدمات صادقانه و بي آلایش كارگران شريف، مؤمن و زحمتکش ايران اسلامي، فرصتي مغتنم است تا به تأسي از پيامبر گرامی (ص)، زحمات بي بديل آنان را ارج نهيم.

اينجانب ضمن تقدير و تشکر از كارگران متعهد و پرتلاش دانشگاه امیدیه به پاس زحمات صادقانه آنان در عرصه کار و تلاش و فعالیت، اين روز را به يكايك آنان تبريک عرض نموده و توفيق و سلامتي همه آنان را از درگاه خداوند بزرگ مسئلت می‌نمایم.

حامد محقق نیا

رئیس دانشگاه آزاد امیدیه