۱۳۹۸/۰۱/۲۱
دیدار ریاست دانشگاه آزاد امیدیه با فرمانده محترم سپاه ناحیه امیدیه

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه خبر داد:

دکتر حامد محقق نیا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه پیش از ظهر امروز 21 فروردین ماه 98 به همراه هیئتی  به مناسبت  فرخنده میلاد با سعادت امام حسین( ع ) و روز پاسداربا فرمانده محترم سپاه ناحیه امیدیه دیدار کردند.

در این دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه ضمن عرض تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه و روز پاسدار به سرگرد کوهستانی و همکاران ایشان، اقدام خصمانه و کینه توزانه دولت آمریکا در تروریستی خواندن این نهاد انقلابی را محکوم کردند. همچنین محقق نیا گزارشی از کمکهای نقدی و غیر نقدی پرسنل واحد و اقدامات انجام شده در خصوص سیل در استان ارائه دادند و آمادگی این دانشگاه را برای خدمت رسانی بیشتر به مناطق سیل زده استان اعلام داشتند.

در پایان این دیدار بیانیه ای از طرف دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه در محکومیت اقدامات مذبوحانه دولت آمریکا تقدیم سرگرد کوهستانی گردید.