عنوان : ابراز همدردی كاركنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه با سیل زدگان كشور
 ۱۳۹۸/۰۱/۱۸

ابراز همدردی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه با سیل ­زدگان کشور

هیات رئیسه، کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه در پیامی با سیل­ زدگان ابراز همدردی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام کارکنان دانشگاه امیدیه بدین شرح است:

حادثه تاسف­ بار جاری شدن سیلاب در برخی استان­های کشور در آستانه سال نو که متاسفانه منجر به جان باختن و آسیب دیدن جمعی از هم­وطنان عزیزمان گردید، وقایع سخت و ناگوار است و جای دریغ و افسوس فراوان دارد. ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با مردم شریف این استانها، از پروردگار متعال برای جان­باختگان این واقعه رضوان و رحمت واسعه داریم و امیدواریم با حمایت و تلاش مردم و مسئولان و نیروهای امدادی، مشکلات سیل ­زدگان هر چه سریعتر مرتفع گردد.

بدون شک هر نوع مساعدت و خدمت به این هموطنان آسیب دیده موجب جلب رحمت الهی است. لازم است که همه مردم ایران اسلامی کمک­های نقدی و غیرنقدی خود را تقدیم هموطنان آسیب دیده در این استانها بنمایند. و امیدواریم با ادامه همکاری و همت جدی­ تر تمام دستگاهها، بخشی از آلام مردم شریف مرتفع گردد.

5.1.0.0