عنوان : میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه دكتر گلمرادی نماینده شهرستان امیدیه در مجلس شورای اسلامی
 ۱۳۹۷/۱۲/۱۸

" دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه میزبان دکتر گلمرادی نماینده شهرستان امیدیه

در مجلس شورای اسلامی بود"

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیدیه، دکتر گلمرادی نماینده شهرستان امیدیه در مجلس شورای اسلامی، نشست صمیمانه­ ای با اساتید، کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی و پرسنل آموزش و پرورش شهرستان امیدیه در خصوص مسائل و مشکلات مربوط به آموزش و توسعه تعاملات بین هر دو ارگان داشتند.

در ابتدای این نشست دکتر حامد محقق­ نیا ضمن تبریک حلول ماه رجب و میلاد با سعادت امام محمد باقر( ع ) و خیر مقدم به مدعوین، به معرفی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه و دستاوردهای آن پرداخت. در ادامه این نشست، دکتر گلمرادی پس از استماع بیانات حاضرین و پاسخ دادن به سوالات آنان گفت: با  توجه به پتانسیل موجود در شهرستان امیدوارم این­گونه جلسات بین دانشگاه آزاد و آموزش و پرورش که هردو از یک خانواده و به عبارتی مکمل هم هستند تداوم داشته باشد و در آینده­ای نزدیک شاهد پیشرفت­هایی در این زمینه باشیم.

5.1.0.0