عنوان : پیام تبریك دكترحامد محقق ­نیا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه به مناسبت ولادت حضرت فاطمه( س ) و روز زن
 ۱۳۹۷/۱۲/۰۷

پیام تبریک دکترحامد محقق­ نیا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه به مناسبت ولادت حضرت فاطمه( س ) و روز زن

" انا اعطیناک الکوثر....."

بیستم جمادی الثانی میلاد پر برکت بانوی بانوان جهان از آغاز خلقت تا پایان روزگار، در کشور ما به عنوان روز زن نامگذاری شده است. روزی که به برکت و حرمت بزرگ زن دو عالم حضرت فاطمه زهرا( س ) بهانه­ای است برای قدردانی از همراهان همیشگی، زنانی که در کنار نقش پر اهمیت خود در خانواده دوشادوش مردان در جامعه گام برمی­دارند و یک لحظه سکوت و ایستایی را برخود نمی­پسندند.

این روز را باید گرامی و پاس داشت، چرا که بهانه در بهانه است، اول تولد دخت نبی اکرم( ص ) که با قدوم مبارکش شادی و شعف را به قلب مهربان پدر میهمان کرد و الگویی الهی برای زنان شد، دوم روز بزرگداشت زن و به­ویژه مادران این مرز و بوم است، آنان که با پیروی از آداب اخلاقی و منش زندگی حضرت زهرا محیط خانواده و اجتماع خود را نظام می­‌بخشند. و با مشارکت در امور مختلف در تلاش هستند و برای آینده­ای بهتر گام برمی­دارند.

اینجانب سالروز میلاد خجسته بزرگ بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا و مقام والای زن را به مادران و بانوان بزرگوار ایران اسلامی به ویژه بانوان جامعه دانشگاهی تبریک عرض می­نمایم و از خداوند متعال می­طلبم که در تمام امور سیره جاودانه حضرت صدیقه کبری را سرلوحه خود قرار دهند.

5.1.0.0