۱۳۹۷/۱۱/۱۳
نخستین دانشجوی دكتری شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه دانش ­آموخته شد

نخستین دانشجوی دکتری شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه دانش ­آموخته شد

نخستین دانشجوی دکتری تخصصی رشته شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه با دفاع از رساله خود فارغ­التحصیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه، نخستین دانشجوی دکتری تخصصی رشته شیمی با گرایش شیمی فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه با دفاع از رساله خود با عنوان" کاربرد تئوری کرک وود- باف در مطالعه ترمودینامیک محلول­ها و پدیده انحلال ترجیحی در سیستم­های دو جزئی شامل مایع یونی 1- بوتیل 3- متیل ایمیدازولیوم نیترات با الکل­های نوع دوم" فارغ­التحصیل شد.

سمانه حیدریان در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: هدف اصلی این پژوهش مطالعه نوع و میزان برهم کنش­ها، تعیین خواص ترمودینامیکی و انحلال ترجیحی سیستم محلولهای یونی است. مایعات یونی در زمره مواد پر مصرف در صنایع و پژوهش­های علمی است. تئوری کرک­وود- باف یک ابزار قدرتمند برای بررسی تئوری حالت مایع است که خواص ترمودینامیکی را به ساختار مولکولی مرتبط می­سازد که در این پژوهش از این تئوری مهم استفاده شده است.

در انجام این رساله، خانم دکتر سعادتی و آقای دکتر الماسی به عنوان اساتید راهنما و خانم دکتر افسانه مالکی به عنوان استاد مشاور خانم حیدریان را همراهی کردند.

داور خارجی این رساله دکتر یداله سقاپور عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران و داوران داخلی آقایان دکتر فریدون خضعلی و دکتر بیژن ممبینی بودند.

خانم سمانه حیدریان موفق شد با کسب درجه عالی تحصیلات خود در رشته شیمی مقطع دکتری را به پایان برساند و نام خود را به عنوان نخستین دانش­آموخته دکتری شیمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه ثبت کند.

رساله خانم حیدریان منتج به چاپ دو مقاله معتبر ISI  شده است.