عنوان : پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه به مناسبت حماسه 9 دی
 ۱۳۹۷/۱۰/۰۸

پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه به مناسبت حماسه 9 دی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه گفت: حفظ نظام از اوجب واجبات است .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، واحد امیدیه دکتر حامد محقق نیا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه در جلسه شورای اداری دانشگاه ضمن اشاره به آگاهی بخشی مردم و جوانان در خصوص حماسه 9 دی گفت: با توجه به شرایط کنونی جامعه ، افزایش تورم و گرانی، مردم سختی های زیادی را متحمل شده اند، ولی همچنان به نظام و ولایت فقیه پایبند بوده و حمایت خود را با حضور گسترده در راهپیمایی 9 دی اعلام خواهند کرد.

وی افزود : 9 دی نماد عزت ، استقلال و آزادی و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمان های انقلاب اسلامی ایستاده اند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه ضمن تاکید بر حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان این واحد دانشگاهی در این مراسم پرشور بیان کرد: روز 9 دی روز بیعت مجدد مردم با آرمان های والای حضرت امام خمینی (ره) و رهبرفرزانه انقلاب اسلامی است.

5.1.0.0