عنوان : برگزاری كارگاه بصیرتی علم با عقیده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه
 ۱۳۹۷/۰۹/۱۴

برگزاری کارگاه بصیرتی علم با عقیده  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه

به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از منوچهر آقاجری مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه، کارگاه بصریتی علم یا عقیده با حضور دکتر سیدعلی مرعشی معاون فرهنگی سازمان بسیج اساتید استان خوزستان و جمعی از اساتید در سالن کنفرانس این دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدا دکتر حامد محقق‌نیا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه ضمن تاکید بر این موضوع که ما با اصول و باورهای اعتقادی و ارزشی اسلام تربیت و پرورش یافته‌ایم گفت: در حال حاضر مکتب فلسفی پوزیتویسیم به عنوان یکی از تاثیر گذارترین مکاتب بشری می‌باشد که بسیاری از انسان‌ها تحت تاثیر این تفکر قرار گرفته‌اند و با توجه به اینکه بسیاری از متون دانشگاهی موجود ترجمه متون غربی متاثر از این مکتب می‌باشند لذا با توجه به باورها و اعتقادات دینی موجود، ما با بحران روشی در جامعه  دانشگاهی مواجه شده‌ایم.

در ادامه دکتر سید علی مرعشی عضو هیات علمی دانشگاه چمران اهواز در خصوص برخورد علم با عقیده و مکتب فلسفی پوزیتیویسم سخنانی بیان کرد و گفت: زیربنای تمام علوم عقیده است، یعنی علم بدون عقیده معنای خارجی ندارد و اگر عقاید بنیادین نداشته باشیم پس عملاً علم هم نداریم. قرار دادن این دو در مقابل هم یک نوع عوام فریبی است و از نگاه حقیقی علم و عقیده با هم مخلوط و هر دو لازم و ملزوم هستند.

در ادامه این کارگاه علمی که توسط کانون بسیج اساتید دانشگاه برگزار گردید، اساتید به مباحثه در این خصوص پرداختند.

5.1.0.0