۱۳۹۸/۰۶/۱۰
زمانبندی ثبت نام و مدارك مورد نیاز پذیرفته شدگان مقطع دكتری و كارشناسی ارشد
  • قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد نیمسال اول 99-98

جهت ثبت نام با در دست داشتن مدارک ذیل از تاریخ 98/06/23لغایت 98/06/27  از ساعت 8 صبح لغایت 13ظهر به صورت حضوری به حوزه آموزش دانشگاه مراجعه نمایند.

*مدارک مورد نیاز جهت ثبت دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی ارشد نیمسال اول سال  تحصیلی 99-98:

· اصل مدرک کارشناسی + 4 عدد کپی

· اصل شناسنامه + 3 عدد کپی  تمام صفحات

· اصل کارت ملی + 3 عدد کپی (پشت و رو)

· اصل کارت پایان خدمت + 3 عدد کپی  (پشت و رو) جهت برادران

· اصل مدرک کاردانی + 3 عدد کپی جهت دانشجویانی که مدرک کارشناسی ناپیوسته دارند.

· 6 قطعه عکس 4*3 پشت نویسی شده جدید / جهت دانشجویان مشمول 12 قطعه عکس

· ریزنمرات تایید شده دوره ی کاردانی وکارشناسی

· اخذ گواهی معرفی به حوزه نظام وظیفه از مقطع کاردانی ( مخصوص دانشجویان مشمول )

· اخذ سفته به مبلغ 40000000 ریال ( چهل میلیون ریال )  بابت ضمانت مدرک تحصیلی ( کسانی که اصل مدرک تحصیلی خود را در اختیار ندارند)

· گواهی اشتغال در نیروی انتظامی و آموزش و پرورش ( مخصوص شاغلین در آموزش و پرورش و نیروی انتظامی )

· اسکن و آپلود کردن تمامی مدارک فوق در سایت دانشگاه آزاد امیدیه ( قسمت دانشجویان جدیدالورود) به نشانی http://edu.iauo.ac.ir

•  قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع دکتری نیمسال اول 99-98

جهت ثبت نام با در دست داشتن مدارک ذیل از تاریخ 98/06/11 لغایت 98/06/13 از ساعت 8 صبح لغایت 13ظهر به صورت حضوری به حوزه آموزش دانشگاه مراجعه نمایند.

*مدارک مورد نیاز جهت ثبت دانشجویان ورودی جدید مقطع دکتری نیمسال اول سال  تحصیلی 99-98:

· اصل مدرک کارشناسی ارشد + 4 عدد کپی

· اصل شناسنامه + 3 عدد کپی  تمام صفحات

· اصل کارت ملی + 3 عدد کپی (پشت و رو)

· اصل کارت پایان خدمت + 3 عدد کپی  (پشت و رو) جهت برادران

· 6 قطعه عکس 4*3 پشت نویسی شده جدید / جهت دانشجویان مشمول 12 قطعه عکس

· ریزنمرات تایید شده دوره ی کارشناسی و کارشناسی ارشد

· اصل مدرک کارشناسی ناپیوسته + 3 عدد کپی جهت دانشجویانی که مدرک آنها کارشناسی ناپیوسته بوده است.

· اخذ گواهی معرفی به حوزه نظام وظیفه از مقطع کاردانی ( مخصوص دانشجویان مشمول )

· اخذ سفته به مبلغ 220000000 ریال ( دویست و بیست میلیون ریال ) بابت ضمانت مدرک تحصیلی ( کسانی که اصل مدرک تحصیلی خود را در اختیار ندارند )