۱۳۹۸/۰۲/۲۳
ارائه تسهیلات پرداختی كمك هزینه تحصیلی به دانشجویان با نرخ سود 10 درصد از سوی بانك ملی

بسمه تعالی

ارائه تسهیلات پرداختی کمک هزینه تحصیلی  به دانشجویان با نرخ سود 10 درصد از سوی بانک ملی

الف)کاردانی  تا سقف 50 میلیون ریال و مدت باز پرداخت 24 ماهه

ب)کارشناسی تا سقف 100 میلیون ريال و باز پرداخت 48 ماهه

ج)کارشناسی ارشد تا سقف 200 میلیون ريال بازپرداخت 24 ماهه

د)دکتری تا سقف 400 میلیون ريال تا سقف 60 ماهه

1-دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه بر اساس مفاد تفاهم نامه  می توانند علاوه بر استفاده از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان واحد ، از تسهیلات بانک ملی که به عنوان کمک هزینه شهریه تحصیلی دانشجویان بوده به حساب واحد دانشگاهی مربوطه واریز می­گردد، بهره مند گردند. بدیهی است که با توجه به اینکه دانشگاه صرفاً به عنوان معرف می باشد، کلیه مراحل تکمیل پرونده و افتتاح حساب و ارائه تضمین  می بایست توسط دانشجوی واجد شرایط انجام پذیرد.

2-تسهیلات اعطایی به دانشجویان براساس معرفی نامه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی  پس از اخذ رضایت نامه و ارائه آن به بانک توسط دانشگاه به حسابی که در معرفی نامه(شهریه دانشجو) واحد اعلام شده است واریز می ­گردد.

3-هرگونه مدارک فارغ التحصیلی اعم از گواهینامه موقت، دانشنامه و ... تا تسویه کامل بدهی و اعلام بانک  قابل تحویل نمی باشد.

4-با توجه به محدودیت برای معرفی دانشجویان هر دانشجو در حین تحصیل فقط 1 بار می تواند از تسهیلات فوق الذکر استفاده نماید.

5-متقاضیان واجد شرایط ضمن آگاهی از شرایط دریافت وام می بایست نسبت به تکمیل فرم رضایت نامه اقدام نمایند و فرم مذکور مهمور به مهر دانشگاه را در زمان ارائه به بانک ملی تحویل دهند. دانشجویان متقاضی جهت کسب اطلاعات بیشتر به دفتر صندوق رفاه و بیمه دانشجویی واحد امیدیه و یا با شماره تماس06152620146 تماس حاصل فرمایند.