عنوان : ارائه تسهیلات پرداختی كمك هزینه تحصیلی به دانشجویان با نرخ سود 10 درصد از سوی بانك ملی
 ۱۳۹۸/۰۲/۲۳

بسمه تعالی

ارائه تسهیلات پرداختی کمک هزینه تحصیلی  به دانشجویان با نرخ سود 10 درصد از سوی بانک ملی

الف)کاردانی  تا سقف 50 میلیون ریال و مدت باز پرداخت 24 ماهه

ب)کارشناسی تا سقف 100 میلیون ريال و باز پرداخت 48 ماهه

ج)کارشناسی ارشد تا سقف 200 میلیون ريال بازپرداخت 24 ماهه

د)دکتری تا سقف 400 میلیون ريال تا سقف 60 ماهه

1-دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه بر اساس مفاد تفاهم نامه  می توانند علاوه بر استفاده از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان واحد ، از تسهیلات بانک ملی که به عنوان کمک هزینه شهریه تحصیلی دانشجویان بوده به حساب واحد دانشگاهی مربوطه واریز می­گردد، بهره مند گردند. بدیهی است که با توجه به اینکه دانشگاه صرفاً به عنوان معرف می باشد، کلیه مراحل تکمیل پرونده و افتتاح حساب و ارائه تضمین  می بایست توسط دانشجوی واجد شرایط انجام پذیرد.

2-تسهیلات اعطایی به دانشجویان براساس معرفی نامه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی  پس از اخذ رضایت نامه و ارائه آن به بانک توسط دانشگاه به حسابی که در معرفی نامه(شهریه دانشجو) واحد اعلام شده است واریز می ­گردد.

3-هرگونه مدارک فارغ التحصیلی اعم از گواهینامه موقت، دانشنامه و ... تا تسویه کامل بدهی و اعلام بانک  قابل تحویل نمی باشد.

4-با توجه به محدودیت برای معرفی دانشجویان هر دانشجو در حین تحصیل فقط 1 بار می تواند از تسهیلات فوق الذکر استفاده نماید.

5-متقاضیان واجد شرایط ضمن آگاهی از شرایط دریافت وام می بایست نسبت به تکمیل فرم رضایت نامه اقدام نمایند و فرم مذکور مهمور به مهر دانشگاه را در زمان ارائه به بانک ملی تحویل دهند. دانشجویان متقاضی جهت کسب اطلاعات بیشتر به دفتر صندوق رفاه و بیمه دانشجویی واحد امیدیه و یا با شماره تماس06152620146 تماس حاصل فرمایند.

5.1.0.0