عنوان : پیام خوش آمدگویی معاونت محترم پژوهش به دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۶

آغاز سال تحصیلی جدید را به همه ی دانشگاهیان ارجمند، تلاشگران عرصه ی علم و دانش به ویژه دانشجویان ورودی جدید ، صمیمانه تبریک عرض می نمایم و امیدوارم به فضل الهی و تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج) سال تحصیلی جدید توأم با رشد و بالندگی در تمام عرصه های علمی و فرهنگی باشیم. با سعی  وتلاش خود، امسال را به عنوان یکی از بهترین سال های عمر خود در دانشگاه امیدیه ماندگار کنید.

حوزه پژوهش و فناوری برای موفقیت شما برنامه های متنوعی شامل کارگاه های تخصصی، بازدید های علمی، سخنرانی های علمی ، مسابقات علمی و دیگر فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی در نظر گرفته است. برای برخورداری از این فرصت ها دانشجویان عزیز می توانند در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و یا انجمن علمی رشته خود عضو شده و در فعالیت های آن مشارکت داشته باشند. انجمن های مصوب دانشگاه عبارتند از انجمن مهندسی نفت، انجمن شیمی و مهندسی شیمی، انجمن حسابداری و مدیریت، انجمن علمی نانو و انجمن مهندسی برق. دانشجویان خلاق و کارآفرین می توانند با مراجعه به مرکز رشد و با تشکیل هسته های فناور ایده های خود را به کمک امکانات مرکز رشد دانشگاه عملی نمایند .

کتابخانه بزرگ دانشگاه با  63000 جلد کتاب و سالن های مطالعه ، برای استفاده دانشجویان  و سایت کامپوتری واقع در دانشکده مهندسی شهدای گمنام برای استفاده از اینترنت و دریافت مقالات علمی به صورت رایگان در اختیار دانشجویان است.

دانشگاه آزاد اسلامی تمام سعی خود را جهت ایجاد محیطی مناسب جهت فراگیری علم و دانش و تربیت و آموزش جوانانی متخصص و متعهد به کار گرفته و امکانات لازم برای انجام تحقیقات بنیادی و کاربردی را فراهم آورده است. امید است دانشجویان عزیز با کمک اساتید ارجمند و امید به خداوند بزرگ جهت یادگیری و کسب مهارت  سعی و تلاش کرده و در جهت  رفع مشکلات و برآورده نمودن نیازهای علمی و فنی کشور قدم بردارند تا به کمک همه دانشجویان اساتید و کارمندان، دانشگاه امیدیه با حرکت در مسیر افزایش معرفت ناشی از علم و دانش به درجات بالاتری در تولید علم، کار آفرینی ، تولید ثروت و ایده پردازی بر مدار اخلاق نایل گردید.

فریدون خضعلی

معاونت پژوهشی و فناوری