عنوان : برگزاری جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه
 ۱۳۹۷/۰۴/۱۲

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه با حضور حجت الاسلام عطایی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظمرهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان خوزستان، دکتر حامد محقق‌نیا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه و سایر اعضاء این  شورا در سالن جلسات حوزه ریاست این واحد دانشگاهی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حجت الاسلام عطایی ضمن اشاره به اینکه عالی‌ترین مقام تصمیم‌گیری مسائل فرهنگی در دانشگاه‌ها شورای فرهنگی هر دانشگاه می باشد گفت: همه ما موظف هستیم تمامی فعالیت‌های فرهنگی حوزه خود را با تصویب شورای فرهنگی و در چهارچوب قانون انجام دهیم و در برنامه ریزی و انجام این برنامه‌های فرهنگی شرایط اقتصادی دانشگاه خود را در نظر بگیریم.

در ادامه دکتر محقق‌نیا گفت: تمامی فرهنگ‌ها یک هدف دارند و آن ساختن یک انسان کامل و رسیدن به یک جامعه کامل می باشد و همگی اینها معتقد هستند اسلام یک مکتب بزرگ و کامل می‌باشد که از حکومت امام علی(ع) تا کنون هیچ حکومت و نظامی که تمامی ساختار آن مبتنی بر اسلام و حکومت علوی باشد وجود نداشت که به حمداله با پیروزی انقلاب اسلامی ایران این هدف محقق گردید که حضرت امام(ره) به عنوان رهبری و پردازنده گفتمان این نهضت و مکتب بوده‌اند و اوج گفتمان اسلامی را در مقاطع مختلف این انقلاب را شاهد بوده‌ایم.

وی افزود: با توجه به این‌که در ساختار جدید دانشگاه آزاد اسلامی مقوله فرهنگ در اولویت برنامه‌های دانشگاه قرار دارد، ما نیز در این واحد دانشگاهی سعی بر بالابردن کیفیت و کمیت فعالیت‌های فرهنگی مبتنی بر سیاست شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خواهیم داشت.