عنوان : برگزاری سومین آزمون جامع دكتری تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه
 ۱۳۹۷/۰۴/۱۰

برگزاری سومین آزمون جامع دکتری تخصصی

در دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه

سومین آزمون جامع دانشجویان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه از صبح دیروز ‌شنبه 9 تیر آغاز شده و تا دوشنبه 11 تیر در این واحد دانشگاهی برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری آنا، سومین آزمون جامع دانشجویان دکتری تخصصی واحد امیدیه با شرکت 19 نفر از دانشجویان رشته‌های شیمی فیزیک، شیمی تجزیه و مهندسی شیمی از صبح روز شنبه 9 تا دوشنبه 11 تیر با حضور ناظران استانی و سازمانی در نوبت‌های صبح و عصر، برگزار خواهد شد.

محل برگزاری آزمون جامع دانشجویان دکتری تخصصی سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی است و بر اساس برنامه‌ریزی انجام گرفته بخش کتبی و شفاهی آزمون دانشجویان رشته مهندسی شیمی به ترتیب در روزهای شنبه و یکشنبه 9 و 10 تیرماه و دانشجویان رشته‌های شیمی‌فیزیک و شیمی‌تجزیه روزهای یک‌شنبه و دوشنبه10 و 11 تیرماه برگزار خواهد شد.