عنوان : دیدار شورای بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه با امام جمعه شهرستان
 ۱۳۹۷/۰۴/۰۲

دیدار شورای بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه با امام جمعه شهرستان

خبرگزاری آنا: شورای بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه به همراه دکتر محقق نیا رئیس این دانشگاه با امام جمعه و فرمانده سپاه شهرستان امیدیه دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش خبرنگار آنا، دانشگاه امیدیه: صبح امروز شورای بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه به همراه دکتر محقق‌نیا رئیس این دانشگاه به مناسبت شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید با حجت الاسلام علیزاده امام جمعه و سرهنگ جهانگرد فرمانده سپاه ناحیه امیدیه دیدار کردند.
در این دیدار که به همت کانون بسیج اساتید دانشگاه برگزار شد، دکتر حامد محقق‌نیا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه ضمن اشاره به رشادت‌ها و مراتب علمی شهید دکتر مصطفی چمران گفت: شاید هیچ زمانی مانند زمان حاضر نیاز به تفکر و سبک زندگی انسان‌هایی مانند شهید چمران احساس نمی شد.
وی در ادامه گفت: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، اولویت بسیج اساتید باید نگاه حل المسائلی به امور کشور باشد و با توجه به مقطع بسیار حساسی که در آن قرار داریم، گفتمان انقلاب اسلامی و ارزش‌های مقدس این نظام و رهنمودهای ولایت فقیه را باید در سرلوحه کار خود قرار دهیم.
امام جمعه شهرستان امیدیه با اشاره به ناکامی دسیسه‌های دشمنان انقلاب در جهت تضعیف جایگاه مقام معظم رهبری گفت: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی سعی می‌کنند با تبلیغات گسترده به جایگاه ولایت فقیه و مقام معظم رهبری خدشه وارد کنند که به حمداله با آگاهی و حضور در صحنه مردم ولایت‌مدار تاکنون ناکام مانده‌اند.
حجت الاسلام علیزاده افزود: ما باید در حفظ آرمان‌های این انقلاب که فرهنگ سرخ عاشورا، فرهنگ سبز انتظار و فرهنگ غدیر که همراهی مردم با ولایت می باشد بکوشیم چون دشمنان ما به دنبال جدایی مردم از ولایت هستند که اگر این ولایت نباشد حکومت اسلامی هم وجود نخواهد داشت که اگر آرمان‌های  انقلاب و روش‌های حکومت‌داری اسلامی به معنای واقعی آن پیاده شود ما به تمدن اسلامی خواهیم رسید که می‌توانیم به کشورهای دیگر جهان اسلام نیز آن را صادر کنیم.