عنوان : برگزاری نمایشگاه پیشگیری از مواد مخدر در دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه
 ۱۳۹۷/۰۳/۰۷

برگزاری نمایشگاه پیشگیری از مواد مخدر در دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نمایشگاه پیشگیری از مواد مخدر 19و20 اردیبهشت ماه1397 به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه و با همکاری ادارات شهرستان در سالن دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه برگزار گردید.

دکتر اسداله جوع‌عطا بیرمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه با اعلام این خبر تصریح کرد: ارتقاء سطح آگاهی و شناخت دانشجویان و جوانان از پیامدهای مواد مخدر، از اهداف مهم برگزاری این نمایشگاه بود، اعتیاد بلایی خانمانسوز است که نتایج و اثرات سیاسی، اخلاقی، اقتصادی و اجتماعی مهمی در سطح جامعه دارد. بدین لحاظ شناخت عوامل و علل ایجاد اعتیاد و راه‌های مبارزه با آن امری ضروری است .

وی در ادامه افزود: دامنه تاثیر مصرف مواد مخدر به قدری گسترده و عمیق می باشد که نه تنها خود فرد مصرف کننده، بلکه تمام شبکههای اجتماعی از خانواده تا دوستان تا محیط‌های تحصیلی و شغلی را در بر می گیرد و می توان با اجرای مدون برنامه‌های فرهنگی و اقدامات پیشگیرانه از گسترش روز افزون اعتیاد در کشور جلوگیری کرد.

شایان ذکر است در برگزاری این نمایشگاه ادارات و سازمان‌های شهرداری، شبکه بهداشت و درمان، نیروی انتظامی، بهزیستی، شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری همکاری داشتند.